Geri Ödeme ve İade Politikası

Ghetto Sneakers olarak, müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır. Satın almış olduğunuz ürünlerden memnun kalmadığınız durumlarda iade ve geri ödeme süreçlerini hızlı ve şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. İşte iade ve geri ödeme politikamızla ilgili detaylar:

1. İade Koşulları

Satın almış olduğunuz ürünleri, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. İade işlemi yapılabilmesi için aşağıdaki koşulların sağlanması gerekmektedir:

  • Ürün kullanılmamış olmalıdır.
  • Ürün orijinal ambalajında, eksiksiz ve hasarsız bir şekilde olmalıdır.
  • Fatura veya sipariş numarası ile birlikte iade edilmelidir.

Kişiye özel üretilen, talebinize göre modifiye edilen veya hijyen koşulları gereği iadesi mümkün olmayan ürünler (örneğin, çoraplar) iade kapsamı dışındadır.

2. İade Süreci

İade etmek istediğiniz ürünü, yukarıdaki koşullara uygun şekilde info@ghettosneakers.com adresine iade talebinizi ileterek başlatabilirsiniz. Talebiniz onaylandıktan sonra ürünü belirlenen adrese kargo ile göndererek iade sürecini tamamlayabilirsiniz. Kargo ücreti, iade edilen ürünlerde müşteriye aittir.

İade edilen ürünler tarafımıza ulaştıktan sonra, ürünün iade koşullarına uygun olup olmadığı kontrol edilir. İade işlemi onaylandığında, tarafınıza e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

3. Geri Ödeme

İadenizin onaylanmasının ardından geri ödeme süreci başlatılacaktır. Geri ödeme, ödeme yapmış olduğunuz yöntem ile aynı şekilde gerçekleştirilecektir. Ödemenin kredi kartınıza veya banka hesabınıza yansıması, bankanıza bağlı olarak 7-14 iş günü arasında sürebilir.

  • Kredi kartı ile yapılan ödemelerde, geri ödeme aynı karta yapılır.
  • Kapıda ödeme seçeneği ile yapılan alışverişlerde, geri ödeme banka hesabınıza yapılır. Bu durumda IBAN bilgilerinizi tarafımıza iletmeniz gerekmektedir.

4. Değişim Politikası

Ghetto Sneakers, stok durumuna göre ürün değişim hizmeti sunmaktadır. Değişim talepleriniz için bizimle iletişime geçerek, stok durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. Değişim işlemlerinde ürünün kullanılmamış ve orijinal ambalajında olması gerekmektedir.

5. İletişim

İade ve geri ödeme işlemleriyle ilgili her türlü soru ve talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Ghetto Sneakers

E-posta: info@ghettosneakers.com